Ніжинські спартаківці вітають всіх жінок міста з 8 березня! ВІДЕО

 

 

 

 

Вже завтра прекрасна половина людства святкуватиме очікуване, ніжне і весняне – 8 березня. Для чоловіків це гарний привід проявити увагу, здійснити мрію жінки, і зробити день особливим.

І таке бажання мають як дорослі чоловіки так і ще зовсім юні. Скориставшись нагодою, свої вітання жінкам Ніжина висловулють вихованці КДЮСШ  ФСТ “Спартак”:

“Від щирого серця бажаємо всім прихильницям будь-яких видів спорту і  здорового способу життя – міцного здоров’я, безмежної наснаги, залізної витримки, нестримного прагнення до перемоги, високих результатів, а головне любові та щастя, незалежно від віку та вагової категорії.

А дружинам та мамам спортсменів дякуємо за турботу про наших сьогоднішніх та майбутніх чемпіонів, безмежну підтримку та вміння мотивувати на нові перемоги, а також за терпіння та мудрість бути поруч з тими, хто присвятив себе спорту. Бажаємо вам тепла в душі, любові в серці, блиску в очах та відчуття гордості за ваших рідненьких дорослих та маленьких спортсменів”, – вітають спортсменам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь