Українців штрафуватимуть за ЗD номерні знаки

 

 

 

 

Такі номери не відповідають встановленим вимогам, пояснюють в Нацполіції і додають, що за це передбачена адміністративна відповідальність.

Водіїв з 3D-номерами будуть штрафувати за невідповідність їх встановленим вимогам. Про це повідомляє телеканал 112 Україна в неділю, 6 вересня.

“Державні номерні знаки виготовляються шляхом штампування з стрічки з алюмінію або листової сталі. Висновок: 3D номерні знаки не відповідають встановленим вимогам. Таке роз’яснення надали нам в Нацполіції”, – сказано в матеріалі.

У поліції додали, що така ж норма існує і в Кодексі адміністративних правопорушень, де передбачена відповідальність – штраф 170 гривень. За вчинення такого ж правопорушення вдруге протягом року – штраф 255 гривень або громадські роботи терміном від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

“Директор фірми з виготовлення знаків Олег Бойко пояснює, що відповідно до держстандартів номерні знаки виготовляються методом штампування. А у випадку з 3D-номерами – цифри і букви просто приклеюються, і додає, що раніше такі знаки замовляли виключно як сувеніри”, – резюмував видання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь