Обережно – двері зачиняються: у Бобровиці можна вийти з потягу, зайти – ні

 

 

 

 

З понеділка, 7 вересня, поїзди на станціях у Бобровицькому районі проводитимуть лише технічні зупинки. Це означає, що пасажирам можна буде зійти з поїзду, посадку проводити там заборонено. Інформацію Суспільному підтвердила речниця Нацполіції області Юлія Ковтун.

У Бобровицькому районі почали діяти посилені карантинні заходи. Нагадаємо, 4 вересня державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила зонування країни. Згідно з цим рішенням, через високу динаміку захворюваності на коронавірус до «червоної» зони карантину потрапив Бобровицький район. В районі було введено обмеження, які передбачені «червоною» зоною.

Станом на понеділок у районі коронавірус виявили у 210 людей. Через високий рівень захворюваності Бобровицька центральна районна лікарня на минулому тижні почала приймати пацієнтів з COVID-19. За словами заступниці директора мед закладу Ірини Скиби, інфекційне відділення лікарні вже переповнене, там 18 ліжко-місць і 21 пацієнт. Тринадцять з них мають підтверджений діагноз коронавірус.

UA: Чернігів

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь