В яку ціну картопля в Ніжині восени 2020 – ?

 

 

 

 

Чи гарний урожай цьогоріч на картоплю, в яку ціну можна придбати її в Ніжині та що розповідають огородники – ?

Про це дізнавалися журналісти «Нежатин»

Врожай

Ніжинці говорять, що урожай гарний, але не у всіх господинь.

 

Ніжинка Надія хвалиться, що цієї осені урожай кращий, ніж торік, бо земля була удобрена.

Олександра Іванівна, жителька мікрорайону Фрунзівка також говорить, що у неї врожай на картоплю гарний, але в інших людей не дуже.

«У кого як, але урожай цього року непоганий – розповідає пенсіонерка Галина з Чернігівщини – люди говорять, що гнилої багато, але в нас гарна картопля, дякувати Богові»

Продавці картоплі у Ніжині говорять, що душа радіє, коли дивишся на урожай цьогоріч. «Ви знаєте, як підкопали рядки і подивилися, просто душа радіє – розповідає власниця урожаю Катерина – дивишся,  а там стільки картоплі, аж хочеться вибирати! Причому, ми її не дуже й обробляли та спасали від бур’яну, бо немає здоров’я, але вродила гарна!

Ціни

На ринках нашого міста ціни різні. Все залежить від сорту та розміру картоплі, а також від…продавця. Як сторгуєтесь, та скільки будете купувати: пару кілограмів, чи мішок. Адже не секрет, що оптовикам завжди надають знижки.

Тож, якщо купуєте більше 10 кілограмів, можете придбати картоплю у Ніжині по 8 грн за кіло, також є пропозиці по 10, 12 та 15 грн.

Слід зазначити, що супермаркети та овочеві бази пропонують свої ціни, де можна купити картоплю дещо дешевше.

«У Дроздівці люди пропонують купувати картоплю і по 6 грн за кілограм, і не дуже хто й купує» – зазначає жителька села Олена.

 

Дізнавалася Тіна Кошелевська

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь