Молода жінка: хто вона, нова голова Чернігівської ОДА

 

 

 

 

Кабінет міністрів погодив призначення Анни Коваленко головою Чернігівської ОДА. Таке рішення Кабмін ухвалив під час позачергового засідання 28 вересня, повідомив у Facebook представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.

“На сьогоднішньому позачерговому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень… Погодив призначення (проект указу президента України) Коваленко Анни Миколаївни – головою Чернігівської обласної державної адміністрації”, – написав Мокан.

Анна Коваленко була активісткою Євромайдану, командиром 39-ої сотні Самооборони Майдану. Також Коваленко була радницею трьох міністрів оборони, а також голови Міністерства інформаційної політики Юрія Стеця. До Верховної Ради Коваленко потрапила за списком партії “Слуга народу”, в якому вона під номером 30. У вересні минулого року вона стала заступницею голови Офісу президента. З травня вона обіймає посаду заступниці голови Міністерства розвитку громад та територій.

Нагадаємо 12 вересня голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко заявив про свою відставку. Він зазначив,що прийняв таке рішення через те, що втратив вплив на кадрову політику і формування складу кандидатів до обласної ради.

Кабінет міністрів погодив звільнення Прокопенка з посади голови Чернігівської ОДА під час засідання 16 вересня.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь