Свято бібліотекарів у Ніжинському коледжі. Фото

 

 

 

 

30 вересня 2020 року вся Україна святкувала Всеукраїнський день бібліотек. Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької теж не залишився осторонь цієї події, адже має безпосереднє відношення до цього свята: у ньому формуються справжні творчі особистості – майбутні спеціалісти культурно-мистецького фронту та бібліотечної галузі.

У читальному залі коледжу за підтримки депутата Чернігівської обласної ради Сергія Охонька та директора ТОВ «Ніжин-хліб» В`ячеслава Дегтяренка відбулася інтелектуальна гра «Хто багато читає, той багато знає». Вона проходила у формі змагань двох команд спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Кожна команда змогла не тільки проявити себе творчо, а й показати грунтовні знання з літератури та народознавства. Учасники проявили також свою кмітливість у вирішенні нестандартних завдань із галузі бібліотекознавства.

Всі присутні отримали масу задоволення та позитиву, а гравці команд були нагороджені сувенірами, подарунковими сертифікатами та солодкою продукцією.

Свято вдалося на славу.

Адміністрація коледжу та працівники бібліотеки висловлюють подяку постійним спонсорам закладу:

– Охоньку Сергію Миколайовичу – депуту Чернігівської обласної ради;

– Дегтяренко В`ячеславу Миколайовичу – директору ТОВ «Ніжин-хліб».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь