Яку “погоду” обираємо в Ніжині на наступні 5 років?

 

 

 

 

Час виборів… Як же всі його люблять: в атмосфері інтрига, всюди чути про покращення і в той же час містом, ще в більшій кількості, стали ходити “чутки”.

Кандидатам і партіям вішають “ярлики” і всі їх читають, вірять, не перевіряючи інформацію. І в цьому нема нічого дивного, адже так простіше і обирають потім своє “краще життя” ніжинці по чуткам, і лише деякі – по фактам.

Не треба забувати, вибори закінчаться, а життя в Ніжині продовжиться, як і спілкування з людьми за спинами яких дехто зараз малює “тінь наклепів і бруду”.

Першим на таку ситуацію відреагував дописом на сторінці у Фейсбук один з керівників партії “Батьківщина” Сергій Охонько.

“Коли не вистачає аргументів, опонентів починають крити брудом. Цього року, як і протягом минулих п’ятнадцяти, зачіпають “Батьківщину”. Своїх виборців ми ніколи не вводили в оману. Більше того, ми стійкі до “політичних вітрів” у країні і залишаємось вірними своїм поглядам. Не даючи пустих обіцянок і без загальних фраз, виконуємо свою програму. По кожному напрямку робимо кроки, починаючи втілювати економічні та соціальні проєкти, про що пишуть місцеві і обласні ЗМІ. Нам завжди є про що звітувати. Не в критику, але що мають інші політорганізації окрім загальних фраз? Таким питанням має задаватись громада. Звісно, всі хочуть покращень. Всі йдуть з яскравими гаслами, але людям потрібно говорити про шлях втілення своїх планів”, – коментує журналістам Сергій Охонько своє звернення до політичних опонентів у ФБ.

Кожен член громади, звісно, має свою думку на рахунок “політичного клімату” в Ніжині, але пам’ятайте, з погодою, яку оберет,  вам жити наступні 5 років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь