Екс-заступник міністра оборони закуповував неякісні бронежилети

Офіс генерального прокурора повідомив про підозру колишньому заступнику міністра оборони України в бездіяльності військової влади, що призвела до тяжких наслідків, вчиненої за попередньою змовою групою осіб, в умовах особливого періоду.

“Встановлено, що працівники Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних сил України з квітня по червень 2019 р здійснили закупівлю і прийом індивідуального обмундирування – 11тис. Бронежилетів, які за своїми властивостями не здатні захистити військовослужбовців від поразок вогнепальною зброєю. Колишній чиновник, знаючи зазначені обставини , не вжив заходів по неприйняттю такої продукції, в результаті чого державі завдано 42 млн грн збитків “, – повідомляє прес-служба Офісу генпрокеурора у вівторок.

Згідно з повідомленням, зараз в кримінальному провадженні повідомлено про підозру восьми особам, шість з яких у момент скоєння злочину перебували на керівних посадах в Міністерстві оборони України.

“Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ГБР, розташованого в Києві”, – йдеться в інформації.

В Офісі не повідомила імені колишнього заступника міністра оборони, якого повідомлено про підозру.

Джерело: interfax.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь