У Вертіївці рідний син вбив…батька

О пів на третю ночі 29 листопада в поліцію надійшло анонімне повідомлення, що в Вертіївці Ніжинського району на узбіччі (недалеко від залізничної станції) лежить труп літнього чоловіка. Правоохоронці, які прибули на місце, виявили на тілі покійного численні ножові поранення голови і шиї, а також гематоми. Поруч стояв автомобіль ВАЗ-2106, а метрах в десяти валялися дві чоловічі куртки.
В салоні «шістки» поліцейські знайшли два мобільні телефони, один з яких належав загиблому, а інший (як виявилося згодом) – його синові. «Пробили» машину і з’ясували, що вона оформлена на місцевого жителя – 39-річного Сергія Зорю. Завдяки цьому вдалося швидко встановити особу покійного. Це батько Сергія – 61-річний Борис Сергійович. Правоохоронці відразу ж почали відпрацьовувати можливі версії і нагрянули додому до сина (він живе на сусідній вулиці). В його будинку знайшли закривавлений одяг і ймовірне знаряддя вбивства – розскладаний ніж – теж зі слідами крові. Зрештою Сергій у всьому зізнався. Сказав, що у нього були складні відносини з батьком. За попередньою інформацією, незадовго до трагедії вони зателефонували і домовилися про зустріч недалеко від станції. На місці посварилися. Виникла бійка, під час якої і злетів верхній одяг. А закінчилося все різаниною.
У Вертіївці чоловіків мало хто знає. Кілька років тому вони переїхали сюди з Ніжина. Коло їх спілкування був невеликий. Ті, хто все ж перетилися з батьком і сином, говорять про їх порядність та запевняють, що звістка про вбивство стала для них справжнім шоком. За словами односельців, останнім часом Сергій нібито працював далекобійником в Польщі, а до цього був майстром в одній з ніжинських ювелірок. Зараз підозрюваний перебуває під вартою. Йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.
 
Юрій Нікітін, «Гарт» №49 (3009) від 3 грудня 2020
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь