Ніжин готовий прийняти на роботу 7 сімейних лікарів

 

 

 

 

Сьогодні, 8 грудня 2020 , міський голова Олександр Кодола та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Грозенко, провели зустріч з керівниками амбулаторій пунктів сімейної медицини, які знаходяться на території міста і входять до складу центру первинної медико-санітарної допомоги.

Повідомляє “Нежатин

Наразі у Ніжині 9 таких амбуліторій, які розташовані по різних куточках міста.

Ми зустрілися з керівниками, аби навести комунікацію та дізнатися, як вони сьогодні працюють в рамках пандемії, яка допомога їм необхідна, яке фінансове забезпечення центру первинної медико-санітарної допомоги — зазначила Ірина Грозенко – і навести комунікацію між амбулаторіями, її керівництвом, а також жителями міста”.

Ірина Вікторівна зазначила, що було досить прикро чути із вуст керівників медичних амбулаторій про те, що їх перший раз за останні 20 років влада запросила до співпраці. Також вона підкреслила, що в рамках втілення медичної реформи результат може бути позитивний у тому випадку, коли влада співпрацює належним чином із субєктами, які втілюють цю реформу, але було досить приємно чути й про те, що вони мають достойну матеріально-технічну базу та працюють в належних умовах.

Але важливим та відкритим питанням залишається те, що у місті є 7 відкритих вакансій сімейних лікарів і Ніжин готовий прийняти їх на роботу. Керівник центру — Калініченко Оксана Андріївна і для додаткової інформації звертатися можна за телефоном: (097)753-06-56

В рамках медичної реформи ОТГ не зможуть утримувати колишні районні лікарні і вони вимушені будуть іти на скорочення, тому ми готові весь медперсонал, який підпаде під скорочення в цих районах, забезпечити робочими місцями на теренах Ніжинської міської ради” – підсумувала Ірина Вікторівна.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь