У Прилуках чоловік пожартував, зізнавшись у потрійному вбивстві

Прилуцькі поліцейські вчора мусили відпрацювати виклик на вигаданий особливо тяжкий злочин, отриманий від нетверезого мешканця одного з приміських сіл. Своїм вчинком заявник відволікав поліцейських від надання допомоги тим, хто її реально потребує, тож відносно нього складено адміністративний протокол.

Учора ввечері на спецлінію «102» надійшов анонімний виклик із села неподалік Прилук. Чоловічий голос повідомив, що він убив дорослого та ще двох дітей, але точної адреси не назвав.

Поліцейські миттєво відреагували на виклик і прибули до вказаного заявником села. Поспілкувавшись із сільським старостою та опитавши численних місцевих мешканців, за деякий час правоохоронці встановили і особу заявника, і адресу, звідки телефонували.

Поліцейські встановили, що повідомлення про страшний злочин було хибним. Таку поведінку 36-річного правопорушника спричинила велика кількість алкоголю, спожитого у веселій компанії. Чоловіка потягло на жарти, й він зателефонував до поліції та швидкої медичної допомоги, розповідаючи про вигадане вбивство кількох людей.

Відносно правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). На горе-жартівника чекає чималий штраф.

Поліція Чернігівської області

Джерело: cheline.com.ua

Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь