Фонтан на центральній площі обов’язково буде! Почекати залишилося зовсім небагато…

 

 

 

 

Багатьох ніжинців цікавить: коли на центральній площі міста з’явиться фонтан? Тим більше, з місцем давно визначилися… Міський голова Олександр Кодола в інтерв’ю сайту Нежатин запевнив: почекати залишилося зовсім недовго… І омріяний фонтан таки радуватиме ніжинців своєю яскравістю і, сподіваємося, прогулянки біля нього стануть одними з найулюбленіших для містян…

  • Дійсно, були розмови про те, що фонтан на центральній площі міста буде встановлено до Дня міста (6 травня). І ми прагнули здійснити цю мрію ніжинців вчасно, я надав доручення профільному управлінню будівництва та ЖКГ, втім, не все так просто. Оскільки проєкт було зроблено декілька років тому, на разі є великі затримки, які стосуються експертизи. Мали місце деякі земельні питання, які зараз вирішуються, і невдовзі буде оголошено тендер. На жаль, до Дня міста фонтан збудувати не встигнемо. Для реалізації цього прооєкту потрібно орієнтовно ще місяць.
  • Але до Дня міста плануємо запустити пішохідний світлодинамічний фонтан у сквері Лисянського, який було збудовано за мого сприяння 2 роки тому.
  • У ході чергового засідання  дев’ятої сесії міської ради було прийнято рішення про переведення управління освіти в інше приміщення, по вулиці Яворського. Цікавить, що планується розмістити у будівлі, після переїзду освітян? 
  • Управління освіти на сьогодні розташоване в дуже незручних умовах. Там і санвузел знаходиться на вулиці, і сама будівля в дуже занедбаному стані. Тому й було прийнято рішення про переселення управління освіти в приміщення по вулиці Яворського, 7, де знаходився колишній Центр надання адміністративних послуг. ЦНАП уже переїхав у сучасне відремонтоване приміщення за адресою Покровська, 8, де вже облаштовано його роботу відповідно до вимог сьогодення.  З приводу того, що буде з будівлею управління освіти – рішення ще не приймалися, очевидно, вирішенням цього питання займатиметься профільне управління комунального майна. Є варіант оголошення акціону на надання цього приміщення в оренду.
  • Фото ілюстроване
  • Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь