Ніжинське видання ВКорінь отримало відзнаку на Всеукраїнському рівні

Велика честь для нашого видання і це все – завдяки ВАМ, наші читачі.

Вчора була велика подія для нас, журналістів видання ВКорінь – першого незалежного ЗМІ в Ніжині, створеного в пориві творчості й ініціативи без політики і спонсорства. І так, ми на цьому наголошуємо і акцентуємо, бо вважаємо для вас важливо читати незалежну пресу.

Національна спілка журналістів України 15 вересня провела в конференцзалі офісу на Хрещатику урочисте вручення нагород переможцям (лауреатам) і заохочувальних відзнак активним учасникам традиційних щорічних творчих конкурсів НСЖУ. Цьогорічне змагання найкращих у професійній майстерності медійників, як відомо, присвячено 30-й річниці незалежності України.

Голова НСЖУ Сергій Томіленко наголосив, що основне гасло, під яким останніми роками працює найбільша творча спілка України – «Журналісти – важливі!». «Актуальність як самих конкурсів, так порушених тем підтверджена кількістю заявок і поданих матеріалів – їх цьогоріч значно більше, ніж бувало: понад 170 заявок, і ще більше публікацій, радіо- і відеоробіт… Серед провідних тем – висвітлення подій війни, життя й проблеми вимушених переселенців, протидія пандемії коронавірусу, власне, це переважно розповіді про наших сучасників, їхні вчинки у повсякденні й за надзвичайних обставин», – зазначив голова НСЖУ.

Церемонію нагородження організатори святкового заходу розпочали зі вручення відзнак переможцям у спеціальних тематичних номінаціях.

Стаття, котра була опублікована цією весною на сторінках нашого онлайн-видання Мати з п’ятьма дітьми може залишитись без даху над головою була відзначена у номінації “Всупереч обставинам: історії й долі“. Автор Марина Волинець.

Але головною нагородою, звісно, є те, що завдяки опублікованому матеріалу багато людей дізнались про складне становище родини і допомогли жінці не лише житлом, а й іншими побутовими речами. Зараз мати з п’ятьма дітьми має дах над головою, комфортний будинок і всі умови для повноцінного і щасливого життя.

Продовження історії ми в найближчий час опублікуємо і розкажемо вам про те, як зараз живе Ірина з п’ятьма дітками і як змінилось їхнє життя.

 

vkorin.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь