Важливе звернення комунальників до ніжинців!

Комунальники підприємства КП ВУКГ звертаються до ніжинців:
“Приведіть до ладу прибудинкові і придворові території та дайте можливість працювати спецтехніці неушкодженою!
Тепла, а іноді й морозна, яскрава та золота осінь, яка панує у Ніжині незабаром передасть свою владу холодній та крижаній зимі. Вже у листопаді, за прогнозами синоптиків, розпочнеться ожеледиця, опади, у вигляді снігу, а можливо, й хуртовини. У місті потрібно буде посипати проїзні шляхи та тротуари сумішшю проти ожеледиці та очищати від снігової маси, але така можливість буде далеко не всюди і не завжди…
Головною причиною, що змусить комунальників не працювати належним чином, будуть суцільні перешкоди на шляху спецтехніки. Ні для кого з пересічних мешканців не буде якоюсь дивиною чи відкриттям, що місто, переважно в мікрорайонах приватного сектору, просто завалено перешкодами біля приватних домоволодінь. Кожного дня людина виходячи з під’їзду багатоповерхівки чи власного будинку стикається на власному шляху з цими перешкодами у вигляді куп щебеню, піску, цегли та інших “складів”. Також, можна зустріти закопані біля парканів бетонні, металеві і дерев’яні стовпчики та імпровізовані квітники у вигляді старих покришок з автомобілів. Зараз, практично, кожна друга маленька вулиця чи провулок «заросли» кущами, а також довжелезними гілками, що витикаються із-за парканів багатьох приватних володінь. Біля подвір’їв приватних домоволодінь росте велика кількість малих та великих дерев.
Ситуація, яка склалась на даний час по всьому Ніжину є повністю не прийнятною та потребує негайної реакції і вирішення зі сторони самих мешканців.
Спецтехніка комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» або не в змозі взагалі проїхати певною вулицею, або немає елементарної можливості проїхати певні проміжки вулиць безпечно та без пошкодження техніки.
Величезні гілки, які стирчать із-за парканів приватних домоволодінь, дряпають фарбовану поверхню нової техніки, а більш товстіші можуть навіть розбити бокові дзеркала автомобіля, оптику фар та інших засобів світлової сигналізації автомобіля. Бетонні та металічні стовпчики, блоки, паркани квітників біля домоволодінь взагалі наражають спецтехніку на значні пошкодження не тільки кузовних частин, а й значно серйозніші поломки різних вузлів агрегатів.
Шановні власники приватних домоволодінь, ОСББ, керівники керуючих компаній, приватні підприємці та юридичні особи! У місті працюють нові сміттєвози та інша спеціальна техніка, яка на вулицях міста вдень, а, іноді, й вночі виконує весь спектр робіт з благоустрою. Ця спецтехніка не завжди і не всюди може проїхати, щоб виконати свою роботу.
Просимо Вас заздалегідь провести інспектування територій за які Ви відповідаєте та привести їх до належного стану. Іноді достатньо підрізати декілька гілок чи спиляти невелике деревце, щоб навести лад. Такими діями Ви забезпечите вільний проїзд спеціалізованої техніки КП «ВУКГ» повз вашу вулицю чи двір багатоповерхівки, а, отже, виконання нею своїх прямих обов’язків на благо всього міста.
Крім того, якщо Ви бачите на своїй вулиці аварійно-небезпечне дерево, яке потребує негайного видалення, потрібно невідкладно звернутись з письмовою заявою до Управління ЖКГ та Б.
Шановні ніжинці, тільки індивідуальною відповідальністю та спільною турботою про рідне місто ми досягнемо значного покращення чистоти, екологічного стану та загального добробуту Ніжина!”.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь