Яскраві, чи спокійних кольорів – які фасади будинків по Московській кращі?

 

 

 

 

Ненав’язливих кольорів, чи яскраві?.. А вам які фасади будинків подобаються більше?..

Це питання й стало одним із основних на засіданні містобудівної ради учора, 14 грудня.

Повідомляє Нежатин.

Члени ради знову повернулися до обговорень стосовно дизайн-коду вулиці Московської, бо на минулому засіданні у присутніх були деякі розбіжності в поглядах. Не обійшлося без них і цього разу.

У запропонованій представником ТОВ “АСПО” Тамарою Воробйовою  рекомендації по опорядженню фасадів багатоповерхівок вулиці Московської переважали ненав’язливі відтінки (світло-жовтий, кремовий, бежевий).

Тамара Віталіївна підкреслила, що Московська – магістальна вулиця, з багатим історичним минулим, і вона не може бути в якихось занадто яскравих кольорах.

Такої думки дотримувалися не всі. Так, начальник відділу будівництва та реформування УЖКГ та Б Євген Дорошенко зауважив, що у запропонованій кольоровій гамі не вистачає соковитості, таких сміливих кольорів, як, скажімо, фісташковий, бордовий… Тоді б вулиця була набагато виразнішою і колоритнішою.

До обговорень долучився секретар ради Юрій Хоменко.

Юрій Юрійович акцентував на тому, що робота над створенням дизайн-коду має включати декілька варіантів і рекомендацій, з яких можа обрати найбільш оптимальний варіант і взяти за основу ключові акценти.

Також Юрій Хоменко підкреслив на необхідності заборонити рекламу на фасадах будинків та магазинів, банери, вивіски – це псує зовнішній вигляд міста.

Питання вирішили ще довивчити. До його розгляду повернуться вже в новому році.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь