Літню сцену в Ніжині вже встановлено. Фото

 

 

 

 

Ніжин поповнюється обновками. Зокрема, у сквері Лисянського встановлено літню сцену.

Відомо, що проєкт реалізується за грантової підтримки Програми DOBRE. Цей проєкт був обраний шляхом електронного голосування з-поміж 10 проєктних ідей, сформованих молоддю міста.

І ось літня сцена в Ніжині вже встановлена.

«Люди, як зазвичай, кажуть різне. Як завжди, одним подобається, іншим – ні. Але в рамках стратегії розвитку міста, за підтримки проєкту DOBRE, з яким ми тісно співпрацюємо, ми намагаємося побудувати в місті кілька нових локацій. Оця літня сцена є однією з них.

Також зараз у нас працює Миколаївський ярмарок, де встановлені ятки на вулиці Гоголівській за підтримки Програми DOBRE. А новий літній майданчик дасть можливість проводити різні культурні, освітні заходи. Цей сквер має низку молодих насаджень. Ми взагалі плануємо робити там глядацьку залу за прикладом європейських країн, на трав’яних газонах.

А артисти або ті, хто проводитиме той чи інший захід, будуть користуватися сучасною літньою сценою. Зараз завершуються роботи з облаштування, бо намагалися її встановити до Нового року, поки не було снігу. І нині також підходить до завершення облаштування цього літнього майданчика», – в коментарі для ЧЕline зазначила Ірина Грозенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Новий простір за призначенням використовуватимуть уже навесні. Будуть проводити відкриті кінопокази, фестивалі вуличної музики, вистави молодіжного театру та різних творчих об’єднань молоді.

Загальний бюджет проєкту – 340 тисяч гривень, співфінансування з міського бюджету – 52 тисячі гривень.

Фото – «Ніжин інвестиційний»

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь