У дошкільного підрозділу НВК № 16 «Престиж» – ювілей!

Дошкільний підрозділ НВК № 16 «Престиж» відзначає свій перший ювілей –  5 років!
Про це пишуть на сторінці закладу:
“25 січня, 2017 рік. У цей день слідом за сірим котом (як і годиться за традицією на вхідчини), поріг нового закладу переступили 16 малюків. Була червона стрічка, було безліч гостей, багато вражень і кольорів.
Це стало справжньою подією для міста, адже вперше заклад загальної середньої освіти гостинно відкрив свої двері й серце для найменших вихованців – дошкільнят.
Це був сміливий крок тодішнього директора навчального закладу Валентини Валентинівни Градобик – з гімназії стати навчально виховним комплексом.
Варто згадати ще одну людину, без участі й підтримки якої не було б сьогоднішнього ювілею – Олександр Михайлович Кодола. Це за його сприяння з державного бюджету було залучено на облаштування дошкільного підрозділу більше мільйона гривень. Він зміг об’єднати цілу когорту людей заради спільної мети. Так у великому мікрорайоні міста з’явився свій садочок.
У січні нас було 16, а вже за два місяці на кухні готувалися страви, у кімнаті для занять розташували стільчики, а у спальній кімнаті заправили ліжечка для 24 вихованців. Через рік за кошти міського бюджету облаштовували ще одну групу і 24 маленькі ніжинці стали дошкільнятами.
Нині кожна група – це маленька академія пізнання світу: іграшки, книги, різноманітні навчальні куточки. Все яскраво і просто, все фахово і сучасно. Ми щиро дякуємо керівництву НВК (директор Солдатенко Т. І.), батькам, Управлінню освіти, керівництву міста за це спільне творення освітнього середовища. Дякуємо і нашим добрим друзям, колективу будівельної фірми «УкрСіверБуд» за постійну підтримку й подарунки”.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь