“Молодіжній раді в Ніжині бути!”

 

 

 

 

“Отримувати корисні знання вдвічі приємніше, коли робиш це разом з молоддю та заради молоді!Неймовірно радіємо з того, що маємо можливість реалізовувати проект “Молодіжній раді в Ніжині бути!” за підтримки ПРООН в рамках програми “Громадянське суспільство задля демократії та прав людини в Україні”, – повідомляє Анжела Тимченко координатор Ліги Старшокласників Ніжина.
17 грудня в стінах сесійної зали Ніжинської міської ради відбулась дружня зустріч лідерів учнівського та студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій та представників органів місцевого самоврядування, відповідальних за реалізацію молодіжної політики з запрошеною експерткою Екатериною Романенко, депутатом Запорізької міської Молодіжної ради.
Анжела Тимченко зазначає: “В рамках наших посиденьок молодь познайомилась із сутністю нашого проекту по створенню молодіжного консультативно-дорадчого органу в Ніжині. Анна Лисенко начальниця відділу у справах сім’ї та молоді розповіла про напрацювання ініціативної групи по створенню Молодіжної ради за останні 5 місяців, а заступник міського голови Ігор Алєксєєнко акцентував увагу присутніх на стратегії розвитку молодіжної політики в місті та конструктивному діалозі молоді з місцевою владою. Зокрема, знову озвучили питання створення міського Молодіжного центру в Ніжині комунальної форми власності.
Далі у форматі питання-відповідь ми дізнались про успішні кейси роботи Молодіжної ради Запоріжжя, які зможемо застосовувати у діяльності Ніжинської міської Молодіжної ради, котру сподіваємось, створимо в найближчий час! Рухаємось далі і формуємо активних та свідомих громадян нашого міста!”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь