Оскільки Латвія, як і Україна в цій галузі задніх не пасуть, обмін досвідом лише покращить міжнародні зв’язки. Так, голова Вертіївської ОТГ Олександр Мороз вбачає в співпраці з латвійцями нові вектори для розвитку ОТГ, керівники Ніжинських районних органів місцевого самоврядування отримали змогу обмінятися думками з Латвійськими колегами щодо можливих спільних проектів в агропромисловому комплексі району.

Сьогодні це уже друга зустріч представників Латвії з ніжинцями на запрошення Олександра Кодоли та голови “Ліги ділових жінок” Тамари Стратілат. В планах делегації зустріч з представниками ніжинської міськради, діловими колами Ніжина, знайомство з економічними та промисловими можливостями міста та району, участь у святкуванні дня міста Ніжина.

Нагадаємо, 12 квітня 2016 року між Ніжином та Латвійським містом Прейлі підписано договір про співпрацю. Представники міста-побратима Ніжина Юріс Челвіс — заступник голови Прейльської краєвої думи та Володимир Іванов — виконавчий директор Прейльської краєвої думи, також не оминули увагою Ніжин сьогодні та прибули в складі делегації.

за матеріалами uezd.com.ua