Найнижчі ціни на МІНВАТУ у нас!

Весняний період – гарна пора для підготовки для наступного опалювального сезону. І саме тому магазин «ЛІДЕР будматеріалів» (Березанська 159Г) пропонує найвигідніші ціни у Ніжині на МІНЕРАЛЬНУ ВАТУ.

В даний час все більшу популярність здобувають енергоефективні будинки, основна відмінність яких полягає в тому, що їх обслуговування вимагає мінімальних затрат. Особливо це стосується опалення, так як на нього йде велика частина коштів. Для того, щоб заощадити на опаленні, стіни утеплюють теплоізоляційними матеріалами. Існують різні види утеплювачів, найбільш популярною вже багато років є мінеральна вата.

У магазині «ЛІДЕР будматеріалів» ви зможете придбати Мінеральну Вату від виробників, які отримали довіру десятків тисяч українців, які відчули переваги: економія енергоносіїв, додатковий шар шумоізоляції без порушення внутрішнього балансу приміщень, оптимізація температурних показників, в залежності від пори року (влітку зберігається прохолода, а взимку існує бар’єр від втрат тепла).

Якісний матеріал за цінами від  20 грн./кв.м.

Окрім того в асортименті пінопласт та пінополістер від 35 грн./кв.м.

В наявності також суміші для утеплювачів, грунтівки, інтер’єрні та фасадні фарби, емалі, розчинники, OSB, профнастил, гіпсокартон та його комплектуючі, цвяхи, саморізи, гвинтові з’єднувальні елементи, склосітка та армопояс, інструменти та витратний матеріал (абразивні круги,  свердла по металу, дереву, склу та бетону, пензлі, валики шпателі), гіпсові та цементні мурувальні суміші европейської якості.

Широкий спектр товарів під замовлення зі швидким виконанням та мінімальною передоплатою: декоративні штукатурки, напольні покриття, керамічна плитка, м’яка покрівля та металочерепиця.

Для клієнтів «ЛІДЕР будматеріалів» діють знижки!!!

Можливо здійснювати замовлення та доставку за телефоном 098–888-59-77

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь