Що вдягнути на побачення, у гості, або на ділову зустріч?

Цікаві акції на літню колекцію стильного одягу

Всім давно відоме загальноприйняте правило: “встречают по одежке”. І як би нам не хотілося його змінити, але ж так, зустрічають саме по ній. І чоловіки і жінки частенько прагнуть виглядати модно, стильно і красиво. До речі, подібні бажання не залежать від віку, займаної посади або ж соціального статусу.

Що ж все-таки вдягнути на побачення, у гості, або на ділову зустріч? А ще цікавіше, де можна придбати подібні речі в нашому місті? Ми вирішили дізнатися відповідь на це запитання, і поділиться нею з читачами.

Зовнішній вигляд цього магазину досить таки привабливий для покупця і частенько пройти осторонь не вдається. Тож до модного бутіку завітали і наші журналісти.

Одним із кращих магазинів одягу в Ніжині був і залишається бутік, який має стильну назву “Fashion”. За свої десять років існування, магазин користується популярністю як серед жителів нашого міста, так і гостей, що приїздять до Ніжина.

Сучасний інтер’єр, cтильна зала, привітні продавці – саме такою атмосферою зустрінуть вас у бутіку ” Fashion”. Прийти сюди можуть не лише юні модниці а й люди літнього віку, мами можуть вибрати одяг для дітей. Для жінок тут є різні кофтинки, спідниці та брюки, плаття, модні костюми. Чоловікам також є на що звернути увагу: купити собі стильний одяг на кожен день, до свят, також для відпочинку і спорту.

Причому, вибрати тут можна не тільки одяг. У магазині є ремні з натуральної шкіри, якісні колготи відомих брендів – і це ще не все.

Асортимент товару постійно оновлюється, аби покупцям було з чого вибирати обновки собі або ж подарунки, особливо в період підвищеного попиту на товар, мається на увазі – сезонність: початок навчального року або ж у період літніх відпусток.

НОВА ОСІННЯ КОЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЖІНОК

Виробником одягу є як вітчизняні (Україна), так і зарубіжні (Туреччина) відомі торгові марки, які давно зарекомендували себе якістю продукції.

Для постійних покупців “Fashion” існують дисконтні картки. При першій покупці ви отримуєте картку, яка дає 5% знижки на весь товар. Діє накопичувальна система знижок.

Крім того, “Fashion ” веде спеціальний облік постійних покупців. Отож, ставши його клієнтом, ви будете в курсі новинок та акцій магазину, а також не залишитесь без уваги в свій день Народження, адже магазин не забуде привітати вас зі святом та подарувати особливу знижку.

НОВА ОСІННЯ КОЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ

Процес іде, і ми з вами можемо взяти в ньому участь. І якщо у вас виникло бажання модно та стильно вдягнутися, і не залишитися без привітань у свій день Народження або ж дізнатися про цікаві акції цього літа,  – завітайте до магазину “Fashion ” за адресою:

м. Ніжин, вул. Московська, 15в (район «Зірочки»)

Час роботи: з 9.00 до 18.00

тел: 7-32-17

 

До теми: хочете стати продавцем-консультантом в одному із кращих магазинів одягу “Fashion” та маєте досвід роботи в даній сфері – телефонуйте: (098)151-25-96

 

У магазині побувала

 Валентина Ващенко

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь