Як ставити на спорт в БК Парі Матч Україна

 

 

 

 

З часів легалізації грального бізнесу кілька компаній вже отримали ліцензію на приймання спортивних ставок онлайн. Однією з них стала БК Парі Матч Україна, яка першою сплатила внесок за довгоочікуваний дозвільний документ. Тому саме її слід розглядати у списку найбільш передових букмекерів, які заслуговують уваги гравців.

Щоб ставити на спорт в конторі Парі Матч в Україні, необхідно зареєструватися там, пройти верифікацію та поповнити рахунок. Усі ці процедури займуть близько 10 хвилин. Грати в БК мають право усі українці, які досягли 21-річного віку та не мають заборони на доступ до азартних ігор згідно з законодавством.

Реєстрація та верифікація облікового запису у Парі Матч

Для того, щоб стати гравцем БК Парі Матч, необхідно перейти на сторінку реєстрації, використати номер телефону та електронну пошту і вигадати пароль. На вказаний номер прийде повідомлення з кодом підтвердження, його слід ввести у наступному вікні. Після цього можна входити в особистий кабінет.

Створивши аккаунт, його треба верифікувати, підтвердивши особисті дані. Існує кілька способів зробити це:

  • використати Bank ID;
  • підтвердивши дані у Дії;
  • застосувавши додаток ПриватБанку або Монобанку;
  • вручну завантаживши фотографії паспорта або ID-картки.

Перевірка документів зазвичай займає небагато часу. Після підтвердження даних гравці можуть поповнювати рахунок та здійснювати ставки на спорт.

Як зробити ставку на футбол у Парі Матч

Для того, щоб поставити кошти на результат змагань, необхідно поповнити рахунок, дочекатися надходження грошей на баланс і перейти до лінії подій. Для укладання парі доступні як матчі, що відбудуться пізніше, так і ігри у прямому ефірі. Щоб зробити ставку на футбол, необхідно:

  1. Відкрити лінію подій (ліва колонка) та обрати вид спорту (футбол).
  2. Вибрати в списку чемпіонат чи кубок, на матч якого треба поставити гроші.
  3. У списку матчів змагань знайти необхідний та розкрити його розпис, натиснувши на назви команд.
  4. Обрати в таблиці розпису зпрогнозований результат та додати його до купону, натиснувши значення коефіцієнту.
  5. Для ординарної ставки – перейти до купону парі (справа), для експреса – повернутися до лінії для додавання інших подій.
  6. Після додавання подій у купоні ввести суму, яку хочеться поставити на бажаний результат, та підтвердити укладення парі.

Зроблені ставки на футбол можна переглядати в особистому кабінеті. Після завершення гри вони будуть розраховані автоматично. У випадку виграшу кошти одразу надійдуть на ігровий баланс. Якщо матч не відбудеться чи буде недограний, повернення грошей також відбувається в автоматичному режимі.
Площадка

Новости Нежина / Статья15 USD

Дополнительные опции

Доплата за тематику10 USD

Публикация материала на тему: казино / азартные игры, ставки на спорт, алкоголь, каннабис, займ, дейтинг, сигареты, курительные гаджеты


25 USD

История сообщений

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь