19 вересня – День народження смайлика. Ніжинці теж святкують

 

 

 

 

Посмішка має дивовижні властивості… Вона дарує тепло, підіймає настрій, додає сил, навіть дружба починається  з посмішки! Це добре знають маленькі вихованці садочка №13 “Берізка”, які сьогодні, 19 вересня, відмічають День народження дружелюбного електронного символу – Смайлика “Посмішка”. Цьому улюбленому Смайлику виповнилося  37 років!

Уся велика дитсадківська родина долучилася до святкувань! Сумно не було нікому! Свого улюбленого героя дітки зображували по-різному, а вихователі допомогали малечі втілити їхню фантазію: Смайлика і ліпили, й аплікували, і навіть розмальовували личка на повітряних кульках, і на них з’являлися веселі посмішки. Граючись, діти дізналися історію свята. Вихованці садочка знають, що смайл може передавати різні емоції: радість, злість, здивування, смуток. А на заключення всі дружно разом  переглянули мультик «Пригоди веселого Смайлика».
 
Насичену цікавинками дослідницько-пошукову творчу роботу провели вихователі Хорешко Н.В., Парубець Н.Г., Божок Т.Г., Вергун І.В., Брикаліна Н.М. Усе це – під керівництвом мудрої наставниці Наталії Примушко.
Свято часто приходить до садочка №13. Це тому, що тут уміють святкувати, ділитися позитивними емоціями, дарувати добро. І діток змалку привчають до цього. Кожен день у ДНЗ “Берізка” для малечі насичений цікавими подіями та новими відкриттями.

Ось і сьогоднішній День народження Смайлика залишив  незабутні враження. А берегиня садочку, Наталія Миколаївна, зазначила: “Віриться, що наші дошкільнята в подальшому дорослому житті не тільки будуть використовувати існуючі знаки пунктуації, а й без труднощів скористаються милими Смайликами, що передадуть їх емоції”.

Валентина Пильник

http://www.mynizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь