Ландшафт Ніжина стане цікавішим?

 

 

 

 

У штат КП «ВУКГ» введено посаду ландшафтний дизайнер.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Дану інформацію озвучила на засіданні депутатської комісії з житлово комунальних питань, що відбулась 18 вересня, заступник начальника УЖКГ та Б Світлана Сіренко.

Також вона зазначила, що ландшафтний дизайнер вже працює і надав свої пропозиції по озелененню і благоустрою скверу Лисянського, що по вулиці Гоголівська.

Можливо з посадою такого фахівця ландшафт Ніжина дійсно стане більш цікавим. На цей рахунок у містян є свої мрії, а ми пропонуємо переглянути підбірку 12 найкращих ідей ландшафтного дизайну, які підкорять навіть самих вибагливих естетів.

1: Незвичайна казкова хвіртка

Дизайн хвіртки – це перше враження про присадибній ділянці. З таким входом, прикрашеним каменями і деревом, воно точно буде позитивним.

2: Креативна альтанка-чайник

Альтанка часто є самим затишним місцем місцем на присадибній ділянці. А така будова у формі чайника ще і є однією з кращих ідей ландшафтного дизайну і масштабного декору.

3: М’який диванчик з трави

Такий диванчик усіяний м’якої газонної травою, сидіти на якій – одне задоволення. Озбройтеся цією ідеєю ландшафтного дизайну і влаштуйте собі розкішне місце для відпочинку.

4: Велика воронка

Зелена воронка, що йде всередину – явище незвичайне. Не дивно, що вона стала місцевою визначною пам’яткою, на яку стікаються подивитися люди.

5: Гігантська прищіпка

Повторити такий арт-об’єкт на дачі не вийде. Зате рукотворний ландшафт стає справжнім витвором сучасного мистецтв.

6: Букет квітів

Жінки люблять коли їм дарують великі букети квітів. Але цей букет затьмарить будь-який інший і буде радувати не тільки жінок.

7: Будиночок з дерев

Для створення арбоскульптури, тобто складних конструкцій з дерев, підходять лише певні рослини. Чи впорається з такими хитросплетенням не кожен садівник. Але результат виправдовує витрати.

8: Небезпечна лава

У тих, хто сидить на такий лавці захоплює дух. Але не варто хвилюватися, адже така ідея ландшафтного дизайну – суто декоративна.

9: Стіни, повиті зеленню

Напевно тепло- і звукоізоляція в такому будинку – вище всяких похвал. Але головне достоїнство такого будиночка – його незвичайний зовнішній вигляд.

10: Живий дах

Будиночок з натурального каменю, на даху якого зростає зелена трава, виглядає так, як ніби він намальований на сторінках книги казок. Це ще одна чудова ідея ландшафтного дизайну.

11: Казковий будиночок

Господарська будівля стає органічною частиною садового ландшафту. Здалеку її можна прийняти за невеликий пагорб.

12: Яскравий і затишний дизайн водойми

До затишній альтанці, розташованій в центрі штучного водоймища, веде мальовнича стежка. Такий відпочинок напевно запам’ятається надовго.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь