У Ніжині вшанували людей похилого віку

 

 

 

 

Другий місяць осені починається з особливої дати. Цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, а в Україні також і День ветерана.

Це гарна нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

1 жовтня для громадян похилого віку та ветеранів відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня похилого віку та Дня ветерана.

Привітати поважних ніжинців завітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, який від імені міського голови Анатолія Лінника висловив слова подяки найстаршим представникам громади та побажав їм міцного здоров’я, тепла, затишку, щирої уваги та довгих років життя.

Вихованці Ніжинської дитячої хореографічної школи та дитячого зразкового ансамблю бального танцю “Ритм” подарували для всіх присутніх святковий концерт.

Начальник сектору інформаційно-аналітичної роботи відділу інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко – https://www.nizhynrada.gov.ua
До теми: “Життя до і після”: відомі блогери поділилися думками про старість у Міжнародний день людей похилого віку – https://znaj.ua/society/266500-zhittya-do-i-pislya-vidomi-blogeri-podililisya-dumkami-pro-starist-u-mizhnarodniy-den-lyudey-pohilogo-viku

Довідково: Міжнародний день людей похилого віку – https://uk.wikipedia.org/wiki/Міжнародний_день_людей_похилого_віку/

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь