Ніжинська вчителька – чемпіонка Кубку України закликає до благої справи

 

 

 

 

Лідія Поляк, вчитель біології, географії, фізичної культури Ніжинської ЗОШ №4, чемпіонка та срібний призер Кубку України з легкої атлетики, долучилась до волонтерської справи.  Вона збирає пластикові кришечки, які  потім ідуть на переробку, а виручені з цього кошти направляють на протезування наших бійців. Читачам Ніжин Сіty Лідія розповіла чому вирішила цим зайнятися.

“Коли людина потрапляє в біду, відчуває біль, то набагато більше розуміє життя і виявляє бажання допомогти іншим. Так сталося і зі мною. Отримавши серйозну травму ноги, я вчилася заново стояти, ходити… У період реабілітації познайомилася та занурилася у проблеми людей, яким потрібна була і медична, і психологічна допомоги. Вирішила внести  свою маленьку частку. Таким чином відбулося знайомство з благодійним фондом, дії якого спрямовані на допомогу ветеранам, захисникам України.», – розповідає Лідія Поляк.

За рік вона назбирала понад 17 кг кришечок та відправила до благодійного фонду, який знаходиться в столиці.

Лідія (праворуч) та її учениця Дар'я ЗеленьковаЛідія (праворуч) та її учениця Дар’я Зеленькова

Нині Лідія продовжує цей напрям волонтерської роботи у Ніжині. Запропонувала членам клубу «Ліга ділова жінка» співпрацювати. Жінки  закликають установи, організації, заклади міста долучитися до цієї благородної справи. За детальною  інформацією звертайтеся за телефоном – 067- 460- 25-43 (голова «Ліги ділова жінка» Тамара Михайлівна).

Тетяна Марченко для сайту NizhynCity

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь