В Ірані розбився український літак зі 180 пасажирами на борту — ЗМІ

 

 

 

 

Літак Boeing-737 Міжнародних авіаліній України розбився після вильоту з міжнародного аеропорту Імам Хомейні, що на околицях Тегерана.

Про це повідомив Reuters із посиланням на іранське інформаційне агентство Fars. Таку ж інформацію наводить й інше інформаційне агентство Ірану Tansim, повідомляє The Guardian.

Йдеться про рейс 752 «Тегеран — Київ». На борту літака було 180 пасажирів. Можливою причиною аварії називають технічну несправність.

У соцмережах очевидці публікують відео ймовірної аварії. За їхніми словами, яскрава цятка в небі — це і є «Боїнг».

خبرگزاری ایسنا

@isna_farsi

نخستین ویدئو از سقوط هواپیمای اوکراینی اطراف شهریار

Вбудоване відео

Онлайн-трекер польотів Flightradar повідомив, що перевіряє інформацію про можливе збиття рейсу. Востаннє дані про розташування літака там отримували о 2:44 — через 2 хвилини після часу злету літака.

Flightradar24

@flightradar24

We are following reports that a Ukrainian 737-800 has crashed shortly after takeoff from Tehran. departed Tehran at 02:42UTC. Last ADS-B data received at 02:44UTC. https://www.flightradar24.com/data/flights/ps752#23732569 

Переглянути зображення у Твіттері
Про це говорять 3 109 осіб

Іранський «Червоний півмісяць» оприлюднив фото начебто з місця падіння літака біля Тегерана. На місці присутні бригади швидкої допомоги. Глава служби порятунку Товариства не впевнений, що хтось міг пережити аварію, йдеться в повідомленні.

BNO News

@BNONews

First photos emerge from site of plane crash near Tehran; there are no indications of survivors – Tasmin

Переглянути зображення у Твіттері

У Посольстві України в Ірані повідомили hromadske, що перевіряють інформацію про авіакатастрофу й на місце виїхав український консул.

У компанії Boeing заявили, що їм відомо про повідомлення ЗМІ з Ірану, і зараз вони збирають більше інформації.

Boeing 737-800 — дуже поширена модель пасажирських літаків, що використовується для польотів короткого та середнього дальності. Тисячі літаків використовуються авіакомпаніями по всьому світу.

Джерело: hromadske.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь