Інтерв’ю до Дня студента з випускницею НДУ- Тетяною, яка знімалася в кіно

 

 

 

 

Тетянин день — християнське і народне свято, яке припадає на 25 січня, згідно з григоріанським календарем, один із днів студента.

До дня студента журналісти нашого видання поспілкувалися із колишньою студенткою Ніжинського університету Тетяною Богомаз. Причому, ця дівчина зіграла роль у фільмі жахів, який знімав у Ніжині режисер із Голівуду.

Тетяні 25 років. Дівчина народилась в місті Корюківка, Чернігівської області.

Багатьом читачам цікаво:  хто ця дівчина, де живе і чим займається, що закінчувала, чим живе та що любить, якими спогадами може поділитися зі студентських років?

Тож, до вашої уваги ексклюзивне інтерв’ю 

Доброго дня, Тетяно. Ви – випускниця Гоголевого вишу. На якому факультеті навчались? Які це були роки?

Я навчалась на факультеті іноземних мов. Після нього вступила на магістратуру, але вже на факультет психології, а саме на менеджмент. Магістратуру я закінчила з відзнакою у 2018 році. Того ж року вступила в аспірантуру.

Зараз пишу кандидатську дисертацію з методики викладання англійської мови, це з категорії педагогіки та психології.

Чому саме факультет іноземних мов? Хто вплинув на Ваше рішення?

Власне кажучи, це було найоптимальніше рішення. Знання мов відкриває двері та шляхи до багатьох доріг. Я мріяла бути акторкою та співачкою. Це моє їство, моя душа та серце.

Але ми обрали іноземні мови, тому що це з точки зору раціональності є більш правильним рішенням. От і все. Я живу з мамою, тому, можна сказати, що ми разом прийшли до цього рішення. І я не шкодую. Але людина має бути тим, ким є. Самообман – небезпечна річ…Природа артиста буде з тобою завжди. Вихід такої енергії повинен бути. В іншому разі людина стає глибоко нещасною.

Я щаслива, коли стою на сцені і виконую пісні. Я щаслива була в кадрі, під час зйомок. Це найбільше щастя на землі. І це керує тобою завжди. Дай Боже, кожному з нас бути на своєму місці.

Що Вам найбільше запамяталося зі студентських років: якісь цікаві моменти, викладачі, предмети?

Я народилась аж занадто відповідальною людиною. Тому шкільні та студентські роки провела повністю в науці. Я вчила все, не шкодуючи себе. Є ще одна сторона моєї натури: дуже люблю ораторську справу. Мене просто захоплює можливість доносити публіці свою точку зору, дістатись до суті, знайти глибинний сенс. Тому такі предмети, як філософія, психологія, література-були моїми улюбленими. Хоча через це в мене було багато недругів.. Інколи я виступала на університетських концертах. Мені часто говорили, що я аж занадто емоційна чи артистична.

Людська неприязнь, нажаль, невід’ємна тінь мого життя. Раніше я глибоко ображалась, тепер сприймаю більш спокійно. Переживши булінг, головне не втратити любов та милосердя до людей. Я прекрасно ставлюсь до всіх викладачів, але коли навчалась на магістратурі, я писала дипломну роботу з Оксаною Петрівною Щоткою. Такі як вона рідко зустрічаються на землі. Неймовірний професіонал, якій немає рівних. Але разом з цим, ще й прекрасна людина. ЇЇ світло зігріває душу. Ми спілкувались з нею до зйомок фільму, і, знаєте, вона дуже мене підтримала. Це було тоді досить важливо для мене.

 

Де Ви живете зараз і чим займаєтесь?

Два місяці тому я переїхала до Києва. Зараз викладаю англійську мову у двох приватних  фірмах. Це корпоративне вивчення іноземних мов.

 

 

Ми вже згадували про те, що Ви вже встигли знятися навіть у кіно! Як це вийшло?

Так, це правда. Я просто прийшла на кастинг, через півроку мені зателефонували. Ось і все.

Чи змінився ваш світогляд після зйомок: взяли для себе щось нове, невідоме, цікаве?

Я відчувала себе вперше за 25 років неймовірною щасливою!

Це абсолютне щастя, яке не можна порівняти ні з чим. Перевтілення в іншу людину. Зовсім не схожу на мене саму. Що може бути краще на землі? Звісно, змінюється світогляд, адже ти займаєшся тим, про що мріяв від самого народження.

Я ніколи не приймала участь в зйомках до цього, а тому сама організація була для мене новою. Але весь період зйомок – безмежне щастя, що окриляє та надає сенсу цьому буттю.

Найбільше мене дивує команда, яка знімала фільм та найбільше наш режисер. Я спостерігала і думала: який же має бути талант у людини, щоб знімати фільм, при цьому вміти організувати себе та людей довкола. І ще залишатись милосердним.

Надалі плануєте зніматися у фільмах, чи ні?

На все Божа воля, але це було б щастя.

Чи вільне серце у Тетяни Богомаз?

Так

Що б ви побажали нинішнім студентам?

Якщо хтось прочитає це інтерв’ю, то я була б щаслива якби студенти мене почули…

Якщо Ви відчуваєте свою особливість, бажання займатись чимось-слухайте своє серце. Не приглушуйте голос Вашої душі. Це відповідь Бога на питання, ким Ви маєте бути.

Якщо ви зіштовхнулись з булінгом чи просто протестом-ніколи не здавайтесь! Навіть якщо проти вас весь світ. У Вас ще є Ви сам. Будьте собою. Завжди слухайте голос душі. Вона знає, що вам потрібно.

І не зважаючи ні на що, залишайтесь милосердними.

 Спілкувалась Тіна Кошелевська

Фото з архіву Тетяни Богомаз

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь