Підприємці ринку «Афганець» домоглись справедливості

 

 

 

 

До редакції сайту «Нежатин» звернувся колектив ніжинського ринку «Афганець», відчувши тотальну несправедливість.
«Чому всі ринки в області працюють, а нам заборонена підприємницька діяльність? Копійки, що заробляли, і ті відібрали, не давши й покупцям нашого мікрорайону вибору, де скуплятись», – скаржаться підприємці.
Дійсно, 26 березня, відповідно до постанови Кабінету міністрів було знято обмеження на торгівлю на продуктових ринках. Рішення ухвалили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ніжинради.
«То в чому ж справа?» – з таким питанням прийшли ранком 30 березня підприємці під стіни міськради. Очільник міста до людей вийшов не одразу та все ж, через деякий час запросив на розмову, у якій пояснив, що влада міста зняла обмеження і не заперечує торгівлі. Скоріш за все, процесу торгівлі перешкоджає власне сам директор ринку.
Підприємці – у розпачі, адже директор їм пояснив ще на минулому тижні, що не хоче проблем, а тому – поки так.

Як вже стало відомо, після зустрічі та розмови з адміністрацією було вирішено, що за умови придбання підприємцями антибактеріальних килимків та дезінфекторів буде вирішено питання з відкриттям. Всі інші питання умов дотримання карантину адміністрація візьме на себе.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Слідкуйте за новинами сайту НЕЖАТИН.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь