Ольга Шимко: жителі Ніжинщини не повинні бути заручниками ситуації

 

 

 

 

Карантин в Україні поставив людей у нові умови, до яких більшість пристосовується й досі. Жителі Ніжинщини, хоч і в «помаранчевій» зоні, але відчувають на собі жорсткі обмеження, адже майже втратили зв’язок із зовнішнім світом. До редакції нашого видання звернулась ніжинка родом із села Мала Кошелівка Ольга Шимко.
«Села Ніжинщини: Дуболугівка, Велика Кошелівка, Заньки, Мала Кошелівка стали заручниками ситуації. З переходом Ніжина у «червону» зону були скасовані всі рейси по маршруту “Ніжин-Дуболугівка”. Залишився лише рейси “Ніжин-Борзна”, що через Малу Кошелівку. А решта сіл – взагалі без транспорту», – розповіла Ольга Іванівна.

Добираються селяни до міста: або, як то кажуть, на ногах, або за шалені кошти на таксі. Повезе, коли хтось з сусідів на власному транспорті їде до Ніжина. Ольга Шимко взяла ситуацію на контроль і зв’язалась з бухгалтером підприємства перевізника. На питання: “Коли відновлять рейси?” – почула невтішну відповідь.

«Мені пояснили, що в нас погана дорога до села Дуболугівка та й пасажирів мало їздить. Тому, чекати нам на транспорт поки не варто, — коментує Ольга та продовжує, — Не можна в такій ситуації залишати людей. Наразі я не маю впливу на відповідальних за перевезення. Але, вважаю для сіл потрібно створювати відповідні умови, аби люди й там відчували комфорт життя. Йдучи від ВО «Батьківщина» на місцеві вибори, дотримуватимусь саме такої цілі».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь