Микола Кононець про свій обраний шлях та про майбутнє нашого міста

 

 

 

 

В Ніжині проживає багато цікавих людей, і кожен з них має свою думку стосовно майбутнього Ніжина. Одним з таких місцевих жителів є Микола Кононець.

Він працює начальником групи комунального господарства частини авіаційно-технічного та матеріального забезпечення САЗ  ОРСЦЗ ДСНС України. Чоловік має дві вищих освіти: економічну та за напрямком “Геофізика“, наразі здобуває вищу освіту архітектора. Професія серйозна, як і погляди на життя Миколи.

Журналісти сайту «Нежатин» запитали у  Миколи Миколайовича про його обраний шлях та про майбутнє нашого міста.

Чому ви обрали саме роботу в Державній службі надзвичайних ситуацій?

Я ніколи не боявся складнощів у житті і з юності мріяв про роботу на благо людей. Завжди хотів бути корисним і кожного дня засинати з думкою, що життя прожив не дарма. Разом з тим вважаю, що кожна людина повинна якісно виконувати свою роботу, незалежно від займаної посади та організації, в якій працює. Якщо обрав такий шлях, то маєш пройти його достойно.

А яким Ви бачите майбутнє свого мікрорайону і міста в цілому?

Мені дуже хочеться, аби Ніжин був завжди охайним, а також і більш сучасним містом, крім того – туристично привабливим.

Досить часто чую, що хтось аби відпочити, їде на Західну Україну або в інші мальовничі місця країни. А чим ми гірші? У нас є що показати, і є що розвивати. Дуже хочу долучитись до цього процесу і тому вирішив іти в депутати разом з командою ВО «Батьківщина». Ми кожного дня проходимо вулицями міста, і говорячи про «високі матерії» політики не розмірковуємо: «а що міг би зробити я для міста?»

Як мінімум, для себе прийняв рішення: йду в раду, аби озвучувати думку громади  і разом з колегами активно працювати наступні 5 років.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь