У жовтні відбудеться масштабна акція з висадження одного мільйону дерев: долучайтеся!

 

 

 

 

Важливо жити в гармонії з природою. Навколишній світ – дерева, квіти, чисте повітря – це те, що оточує нас щодня. І ми маємо дбати про збагачення цієї невід’ємної частини нашого життя.
До створення сучасної еко-історії запрошують у жвтні цього року долучитися ніжинців.
Депутат міської ради, радник міського голови Сергій Охонько у мережі Фейсбук пише: “Мені приємно, як організатору в Чернігівській області глобальної екоініціативи Greening of the Planet разом з командою, разом з ДП «Чернігівське обласне лісогосподарство» та ДП «Ніжинське лісове господарство» запросити взяти участь в акції з об’єднання 1 мільйону людей для висадження одного мільйону дерев, яка відбудеться 30 жовтня цього року. Приєднуйтеся!
Реєстрація учасників https://greeningplanet.org/ru/participant/
Отримати більш детальну інформацію можна за телефоном Inessa Alekseevna 380971269880
Ми вже розпочали свою роботу! Цього разу під час прес-туру організованого ДП Ніжинське лісове господарство виявили бажання приєднатися ще чотири громади в Чернігівській області. Та висадили разом першу тую! Дякуємо за співпрацю! Творимо майбутню історію разом!
Днями наш координатор Кривенко Інеса відвідала разом з Володимиром Костирко (керівником ДП»Ніжинське лісове господарство») та командою активістів цікаві локації лісівників та оглянула їх життя та роботу з середини буденного трудового дня”.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь