Дев’ятикласниця з Ніжинщини – серед переможців конкурсу про справедливість

 

 

 

 

Дев’ятикласниця Катерина Скора з Носівки (Ніжинського району) стала однією з переможниць конкурсу творчих робіт «Справедливість очима дітей». Конкурс проводився за ініціативи Генерального прокурора Ірини Венедіктової з нагоди 30-річчя прокуратури України.
Учасники конкурсу – вихованці Міжнародного дитячого центру «Артек», в якому оздоровлюються та відпочивають діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Участь у конкурсі брали діти з трьох змін. Серед них була і Катерина, яка виховується у прийомній родині на Чернігівщині.
Диплом переможця та подарунки дівчині 20 грудня вручили начальник відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Чернігівської обласної прокуратури Надія Шевкун та заступник керівника Ніжинської окружної прокуратури Іван Марушко.
Окрім теплих слів на адресу Катерини прокурори провели екскурсію для неї Ніжинською окружною прокуратурою, де познайомили з працівниками і розповіли про специфіку прокурорської роботи. Дитина була щиро вражена таким теплим прийомом. І навіть всерйоз задумалася про те, щоб обрати своєю майбутньою професією – прокурорську діяльність.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь