У Ніжині відбувся “Кубок Північного регіону з тенісу”

 

 

 

 

13 лютого в м. Ніжині Міським центром “Спорт для всіх” та Ніжинським тенісним спортивним клубом “Олімп” було організовано та проведено чоловічий парний турнір з великого тенісу.

Участь у турнірі взяли команди з Чернігівської та Сумської областей з таких міст як: Ніжин, Суми, Прилуки, Чернігів.

За результатами змагань перше командне місце зайняла команда з міста Суми, саме сумчани другий рік поспіль стають переможцями Кубку північного регіону з тенісу в м.Ніжині.

Срібло у тенісистів з Чернігівської області. Команду міста Ніжина представляли досвідчені тенісисти: Кательницький В`ячеслав, Кравчук Віталій, Рой Олександр.

До речі, на турнір до міста Ніжина завітав голова Федерації тенісу у Чернігівській області Семененко Євгеній. Він особисто взяв участь у змаганнях за збірну команду Чернігівської області. Приємно, що “Кубок Північного регіону з тенісу” в м. Ніжині стає традиційним та з кожним роком рівень змагань стає вищим та більш професійним.

Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та кубком. Міський центр “Спорт для всіх” висловлює подяку Ніжинському тенісному спортивному клубу “Олімп” в особі голові клубу Кательницькому В`ячеславу за довгорічну плідну співпрацю та популяризацію великого тенісу в місті Ніжині. Бажаємо ніжинським спортсменам успіхів та нових перемог!

Директор МЦ “Спорт для всіх” Сергій Півень

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь