На Ніжинщині провели в останню путь загиблого Героя…

На Ніжинщині провели в останню путь земляка — солдата Дерев‘янко Руслана, який загинув у боротьбі за свободу та Незалежність України.

Народився Дерев‘янко Руслан Петрович 12 вересня 1984 року у селі Жовтневе (нині село Дмитрівка). За життя працював оператором на підприємстві ТОВ «ГАРАНТ БУД». З початком заворушень у 2014-му Руслан долучився до лав Збройних Сил України та був безпосереднім учасником антитерористичної операції на Сході.

Після повномасштабного ворожого вторгнення по всій території України наш земляк не лишився осторонь та вчергове став до лав Захисників, аби зі зброєю в руках боронити рідну Батьківщину від загарбника. Так він потрапив до 58-ї окремої мотопіхотної бригади, у складі якої давав гідну відсіч ворогу у боротьбі за сободу та Незалежність України.

На жаль, 7 серпня під час виконання бойового завдання на території міста Бахмут на Донеччині Дерев‘янко Руслан потрапив під ворожий обстріл. Отримані ним поранення виявились несумісними з життям…

Вчора Захисник повернувся на рідну землю, а рідні та близькі, друзі та побратими востаннє попрощалися з ним, вшанувавши світлу пам‘ять Героя-земляка та поховавши його на Малій Батьківщині.

Слава загиблим Героям! Спочивайте з миром…

Чернігівський обласний ТЦК та СП

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь