115 років Ніжинському фаховому медичному коледжу. Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 5 жовтня, Комунальний заклад “Ніжинський фаховий медичний коледж” святкує 115 років із дня заснування.

Повідомляє “Нежатин

На честь ювілею до закладу завітали шановані гості з міста, району та області: заступниця голови Чернігівської обласної державної адміністрації Жанна Шерстюк; начальник управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації Андрій Лінник; народний депутат України Валерій Зуб; голова Чернігівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Павло Потапко; секретар Ніжинської міської ради Юрій Хоменко; генеральний деректор КНП Ніжинська ЦМЛ ім. М. Галицького Олександр Костирко; депутат обласної ради Руслан Рустамов; перша заступниця начальника Ніжинської районної військової адміністрації Інна Горобей; голова Ніжинської районної ради Анатолій Красносільський; депутат Ніжинської міської ради Володимир Мамедов.

Гості вітали коледж з пам’ятною датою та вручили подяки та грамоти працівникам закладу: Грамоти та Медалі Верховної Ради України; Подяки голови Чернігівської обласної адміністрації; Подяки Чернігівського обласного управління освіти; Подяки Чернігівської обласної ради; Подяки Ніжинської міської ради; почесні Грамоти Чернігівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я; Подяки начальника Ніжинської районної військової адміністрації; Подяки Ніжинської районної адміністрації; Грамоти директора Ніжинського фахового медичного коледжу.

Під час події було згадано загиблих Героїв – випускників коледжу; відбулось нагородження педагогів та вручення подарунків.

Як підкреслив директор Ніжинської міської лікарні О. Костирко, що Ніжинський фаховий медичний коледж є дуже вагомим закладом для медицини міста та України в цілому, адже більшість працівників міськлікарні – випускники коледжу.

Директор коледжу Дуднік Світлана подякувала всім присутнім за вітання та зазначила, що цей ювілей, на жаль, не відзначився гучним святкуванням, як це буває зазвичай, але вони не засмучуються та працюють далі на перемогу.

Ми доєднуємось до всіх вітань й бажаємо навчальному закладу миру та процвітання!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь