Як підібрати пульт до телевізора: поради фахівців

В інтернет-магазині СЕРВІС-МАРКЕТ, який спеціалізується на витратних матеріалах та комплектуючих до побутової техніки, розповіли, як вибрати пульт для телевізора, якщо виникла необхідність його заміни.

Причини заміни пульта

Звичайно, головна причина, через яку потрібен новий пульт до телевізора — його поломка. Незважаючи на те, що пульт — досить довговічний прилад, рано чи пізно він може вийти з ладу: просто від часу та кількості перемикань зносяться клавіші або зітруться позначення на них.

Також пульти — досить тендітні пристрої. Пульт можна невдало впустити, наступити на нього, його може в процесі гри зіпсувати дитина або розгризти щеня.

Як підібрати

Часто виробники створюють один пульт для цілої лінійки своїх телевізорів. Такий поширений пульт дистанційного керування зовсім нескладно купити, особливо якщо телевізор все ще актуальний.

Підібрати за моделлю телевізора

Щоб знайти пульт (не обов’язково оригінальний) для конкретної моделі телевізора, достатньо впізнати його точну назву — зазвичай її нанесено на задню панель приладу.

Купити універсальний

Сучасний ринок пропонує безліч універсальних пультів для телевізорів.Головне при виборі такого гаджета — впевнитися, що вас влаштовує його функціональність, так як часто кількість опцій обмежена елементарними на кшталт перемикання каналів, регулювання гучності, яскравості і т.д.

Пульт до Смарт-ТВ

Їх варто віднести до окремої категорії, так як «розумному» телевізору підійде не тільки звичайний пульт, але і Bluetooth-клавіатура. За її допомогою на такому телевізорі зручно переглядати пошту, спілкуватися, просто «серфити» в інтернеті. Вона наближає функціональність телевізора до комп’ютера з великим екраном.

Непоганою альтернативою пультам дистанційного керування для Смарт-ТВ може стати звичайний самртфон, якщо в ньому передбачена функція управління «розумним будинком».

Пульти в СЕРВІС-МАРКЕТ

У каталозі інтернет-магазину СЕРВІС-МАРКЕТ у категорії «Пульт до телевізора» представлено понад 1700 позицій, а розібратися в їхньому різноманітті та придбати оптимальний допоможуть консультанти компанії.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь