Ніжинець Віктор Піюк боронити країну поїхав після навчання в Британії, але у бою за Лиман загинув

 

 

 

 

28-річний Захисник Віктор Піюк перед тим, як відправився на передову Донеччини звільняти Лиман, пройшов навчання у Великобританії. Однак ворожі вбивчі снаряди забрали його життя вже за місяць.

Віктор Вікторович Піюк народився 2 вересня 1994 року у місті Глухів Сумської області. Згодом сім’я переїхала до Ніжина. Хлопчик зростав життєрадісним та товариським хлопцем, мав багато друзів. Любив футбол, яким з дитинства займався. Юнак нікому не відмовляв у допомозі, мав добру та щиру вдачу, посміхався при будь-якій ситуації. Віктор навчався в Ніжинській 5-й школі, після 9-го класу — в Ніжинському агротехнічному коледжі. Згодом Віктор створив сім’ю та виховував 3-річного сина Максима.

Захисник Віктор Піюк навчався в Ніжинській гімназіії №5Захисник Віктор Піюк навчався в Ніжинській гімназіії №5 Фото: Ніжинська гімназія 5

19 липня Віктор Піюк був мобілізований та потрапив на військову службу до 25-ї окремої повітряно-десантної бригади. Захисника відправили на навчання до Великої Британії. Повернувся воїн 24 серпня та був направлений на навчання в Житомир, потім в Дніпро, а далі Захисник відправився на передову. Разом з побратимами Віктор мужньо захищав Батьківщину на Донеччині. З рідними спілкувався не часто, по можливості, а потім зв’язок з військовослужбовцем обірвався. Два тижні рідні нічого не знали про свого рідного.

На жаль, 28 вересня 2022 року у під час визволення міста Лиман поблизу села Колодязі на Донеччині солдат Віктор Піюк загинув…

У Віктора лишились батьки, дружина та улюблений синочок…

7 жовтня у Ніжині рідні та близькі, побратими та земляки попрощалися з 28-річним загиблим Героєм. Заупокійну панахиду за загиблим воїном відслужили у соборі Всіх Святих. Поховали Віктора Піюка на Алеї Героїв на кладовищі на Овдіївці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь