У Ніжині вітали працівників культури. Фото

 

 

 

 

Сьогодні у стінах Ніжинської міської ради відбувся незвичний захід, без ведучих та концертної програми, бо всі творчі особистості міста були шанованими гостями.

Довідка: 9 листопада в Україні відзначають День працівника культури.

Повідомляє “Нежатин

У своє професійне свято культурний фронт, як завжди, відзначився готовністю допомагати ЗСУ, вони власними силами зібрали 26 тис грн на авто для військових.

Також до них доєднався директор Ніжинської дитячої музичної школи Голуб Сергій Олександрович та передав 10 тис грн, які вдалось виручити на благодійному концерті вихованців закладу.

Як зазначив Сергій Олександрович, всього вдалось виручити трохи більше 18 тис грн:

10 тисяч ми предаємо міській раді на автомобіль, а залишок віддали капелану та волонтеру Отцю Сергію.

Працівникам подякували за плідну, багаторічну працю, побажали творчого розвитку в мирній, процвітаючій Україні та нагородили Подяками міського голови, Подяками Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації, Подяками обласної ради та почесними Грамота Чернігівської обласної адміністрації.

До привітань долучились: перший заступник міського голови Федір Вовченко, секретар міської ради Юрій Хоменко, заступник міського головний Сергій Смага та керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь