КП “ВУКГ” виконали масштабне підрізання аварійних гілок

 

 

 

 

Протягом декількох років по вулиці Б. Хмельницького після невеликих і більш потужних поривів вітру, а також інших активних проявів природних стихій можна було спостерігати невтішну картину у вигляді відламаних великих  та малих гілок з дерев як на зеленій зоні, так і на проїзній частині вулиці. І от ситуація почала виправлятись у позитивному напрямку.

Щоб пошкоджені гілки чи аварійні дерева не падали на голови мешканців, а саме з метою належного догляду за зеленими насадженнями міста, уникнення нещасних випадків для пішоходів та автомобілістів, комунальним підприємством “ Виробниче управління комунального господарства” виконано масштабні по своїх об’ємах роботи з санітарного та формувального підрізання аварійно-небезпечних гілок з дерев і кронування цих дерев у Ніжині.

Працівниками дільниці з обслуговування об’єктів  благоустрою вулично-шляхової мережі міста з залученням спецтехніки проведено підрізання дерев вздовж всієї вулиці Б. Хмельницького (парної сторони) від перехрестя з вулицею Незалежності до перехрестя з вулицею Кушакевичів. У ході робіт, підрізано аварійно-небезпечні гілки, які звисали над проїжджою частиною вулиці, з 29 кленів, 4 тополь, 1 акації та 1 шовковиці, що в підсумку склало – 35 дерев.

Хід виконання робіт контролював, безпосередньо, перший заступник начальника КП “ВУКГ” Олександр Павлюк.

Видалення небезпечних гілок тривало 3 дні з частковим перекриттям руху автотранспорту. Залучалась вантажна техніка для вивозу залишків дрібної деревини, а також дорожня щітка для підмітання тирси з асфальтового дорожнього покриття.

Комунальне підприємство «ВУКГ» постійно приймає замовлення на видалення дерев та підрізання гілок з них від мешканців та підприємств і установ міста.  Команда професіоналів з задоволенням допоможе Вам у цій складній справі за помірними цінами спиляти зайве або аварійне дерево. Для замовлень звертатись за адресою: м. Ніжин, вул. Чернігівська, 128.

Комунальне підприємство «ВУКГ»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь