Спільними зусиллями працівників КП “СЄЗ” і мешканців-співвласників багатоповерхівок зберігаємо тепло та затишок в оселях

 

 

 

 

Тепло в оселях – досить болюча тема. Зараз, в умовах воєнного стану, питання про якісну послугу опалення стоїть гостро і цікавить кожного.

Готуючи житлові будинки до  опалювального сезону 2022-23 рр., працівники КП «СЄЗ» проводили ретельну ревізію стану систем опалення багатоповерхівок. Одночасно на будинках обслуговуючою компанією КП «СЄЗ» були розміщені оголошення щодо заходів по збереженню тепла, які пропонувалось здійснити кожному мешканцю – це і утеплення внутрішньоквартирних  вікон, ущільнення  вхідних дверей тощо.

Спільна робота не була даремною – тепло до осель поступило вчасно, проблемні питання вирішувались швидко. Так приємно було почути слова вдячності за теплі батареї від мешканців житлового будинку №20 по вул. Б. Хмельницького, бо «запуск» цієї дев’ятиповерхівки завжди був проблемним. Звісно, труднощі попереду ще будуть,  адже зима не за горами, але спільними зусиллями – як працівників комунального підприємства, так і мешканців-співвласників багатоповерхівок – віримо, що зможемо зберегти тепло та затишок в наших оселях цієї непростої зими.

КП “Служба Єдиного замовника”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь