Герой із вулиці Привітна: вічна пам’ять Захиснику із Ніжинщини…

 

 

 

 

17 листопада 2022 року назавжди увійде в сучасну історію нашої громади як один з найважчих днів. Носівка зустрічала і проводжала в останню дорогу свого земляка – юного Антона Красевича.

Він разом з мамою та братом-близнюком Артемом проживав на вулиці Привітній. Таким він і був – щирим, відкритим, талановитим, з відкритою душею і серцем, сповненим любові до всіх. 23 листопада йому б виповнилося лише 23…

Неймовірний біль, жаль, горе, яке не можна виміряти нічим і ніколи. Ось таку ціну вся Україна і наша громада платить за кожен новий день, за можливість жити, за Перемогу, яка неодмінно буде за нами, бо є вони – наші героїчні захисники, титани духу, сили, віри у визволенні рідної землі від російських окупантів.

Два брати-близнята Антон і Артем Красевичи народилися в Носівці, зростали добрими, чуйними, уважними . Після закінчення другої міської школи, здобували освіту в Броварському професійно – технічному закладі, пройшли строкову службу у Збройних Силах України.

З початком повномасштабного вторгнення росії проти України обидва брати стали на захист рідної держави добровольцями, служили в одній частині, з честю виконували свій військовий обов’язок…На жаль, під час виконання військового завдання Антон отримав поранення, яке виявилося несумісним із життям.

Всі сповідалися, що він вистоїть і найбільше в це вірив його брат і побратим Артем, мама, всі рідні, численні друзі. Але, на жаль,серце Героя зупинилося у лікарні. Нашому захиснику назавжди 22.

Тіло Антона доставили до рідного міста вночі, тому живим коридором шани зустрічали носівчани вже ранком по всьому маршруту руху колони з прапорами, квітами, стоячи на колінах.

Сльози і розпач, невимовний жаль за таким юним і відважним героєм, який заплатив за нашу свободу найдорожчим – власним життям.Поховали Героя на кладовищі цукрозаводського мікрорайону.Вічна пам’ять, доземний уклін мамі за виховання такого сина, щирі співчуття, бо це втрата, яка ятритиме серце до останнього подиху.

Витримки і стійкості брату і побратиму Артему – тепер Антон стане захисником небесного війська.

Герої – не вмирають, вони стомлюються, тому нехай спочиває з миром наш юний Герой – Антон Красевич!

Пресслужба Носівської міської ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь