У Ніжині постійно проводиться санітарне видалення дерев

 

 

 

 

Аварійне дерево – це рослина, що представляє загрозу для життя, здоров’я або майна людей і згідно закону має бути ліквідовано в найкоротші терміни. Також, гілки з дерев можуть бути аварійними, а ймовірність падіння їх зважаючи зовнішніх природних або НЕ природних факторів досить велика. До таких гілок можна віднести: старі, сухі, трухлі, що розкололися, а також ті, що повисли на проводах, дахах і інших об’єктах.

Для покращення благоустрою Ніжина, а також з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, у зв’язку з загрозою життю та майну людей, наявністю аварійних гілок на деревах і самих аварійних дерев та з метою догляду за зеленими насадженнями, працівниками комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» постійно проводиться санітарне видалення дерев, підрізання гілок та кронування дерев.

Черговим вагомим внеском у створення безпеки для ніжинців стало видалення 8 дерев та підрізання гілок з 1 велетенського горіха над дахом житлового будинку. Роботи виконувала бригада пильщиків та працівників з благоустрою, які ретельно видаляли непотрібну суху, крихку та пошкоджену деревину біля житлових будинків та над тротуаром по вулиці Незалежності. У ході робіт використовувалась ліктьова автовишка та вантажний транспорт КП “ВУКГ”.

Комунальне підприємство «ВУКГ» приймає замовлення на видалення дерев та підрізання гілок з них від мешканців та підприємств і установ міста.  Команда професіоналів з задоволенням допоможе Вам у цій складній справі за помірними цінами спиляти зайве або аварійне дерево. Для замовлень звертатись за адресою: м. Ніжин, вул. Чернігівська, 128.

Комунальне підприємство «ВУКГ»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь