У Ніжині 5 котелень працюють в режимі відключення електроенергії

 

 

 

 

Із 14 котелень “Ніжин ТеплоМережі”, 5 – не мають постійного живлення, а отже не працюють на постійній основі, про це повідомив міський голова Олександр Кодола.

Передає “Нежатин

За його словами, в оселях деяких ніжинців зберігається температура 13-15 градусів. І це питання набирає ще більшої актуальності з настанням морозів.

Котельня, по вул. Амосова, 6 разів за ніч від`єднувалась від живлення, що не дало можливості забезпечити тепло й крім того, ставить під ризик роботу обладнання.” – зауважила директор “НіжинТеплоМережі” Любов Ісаєнко.

Це найбільша котельня міста, яка забезпечує близько 2500 споживачів.

Олександр Кодола звернувся до керівника Ніжинського РЕМу – знайти єдине рішення, наприклад, перепідключити бойлерні на іншу лінію, щоб такі об`єкти інфраструктури, мали постійне постачання електроенергії. Зі свого боку він пообіцяв апелювати до Чернігівської ОДА та “Чернігівобленерго” для найскорішого вирішення питання.

Крім того, міський голова зазначив, що місто придбало генератори, які залучать для роботи ТеплоМережі. Вони допоможуть зберегти тепло в будинках під час аварійних відключень електроенергії.

Мер також додав, що Ніжин має попередні домовленості з посольством Японії, яке пообіцяло для міста два потужних генератори, що стануть в нагоді для забезпечення роботи критичної інфраструктури.

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь