У Ніжині зменшилось шахраїв, проте збільшилась кількість крадіжок

 

 

 

 

Протягом грудня Ніжинським районним відділом поліції отримано та зареєстровано 1045 звернення громадян (що на рівні листопада 2022), з яких по 101 розпочато кримінальні провадження. У порівнянні з листопадом маємо зменшення на 16% кількості кримінальних правопорушень.

Серед основних видів кримінальних правопорушень – зменшення у порівнянні з листопадом кількості таких злочинів, як: ДТП з потерпілими з 3 в листопаді до 1 в грудні, незаконного поводження з вогнепальною зброєю з 8 в листопаді до 4 в грудні, шахрайств з 24 в листопаді до 8 в грудні, підробки документів з 5 в листопаді до 2 в грудні.

Залишилося на рівні минулого місяця виявлення зберігання наркотичних засобів з 4 в листопаді до 4 в грудні та спричинення легких тілесних ушкоджень з 17 в листопаді до 17 в грудні.

Натомість в незначній мірі зросла кількість виявлення таких кримінальних правопорушень: як надання пропозиції, обіцянки неправомірної вигоди службовій особі з 1 в листопаді до 2 в грудні, крадіжок з 41 в листопаді до 44 в грудні.

За матеріалами Ніжинського відділу поліції

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь