Ніжинська бібліотека запрошує на пізнавальну прогулянку з архітекторами

 

 

 

 

Архітектура – це наука й мистецтво проєктування, спорудження та художнього оздоблення будівель, і, власне, система будівельних споруд. Вона є втіленням культурних процесів, несе послання певних історичних періодів.

Якщо ви закохані в архітектуру й хотіли б краще розумітися на ній, Ніжинська центральна міська бібліотека запрошуєна зустріч-прогулянку з архітекторами на тему «Ніжин: призма відбудови».

Гості зустрічі:

Денис Павлишинець – архітектор, будівельник, конструктор, сертифікований інженер-проектувальник, співзасновник архітектурної фірми, учасник громадських проєктів.

Випускник НУ “Львівська Політехніка”, факультет «Промислове та цивільне будівництво».

Андрій Луца – архітектор, містобудівельник, член містобудівної ради м. Мукачево, СЕО архітектурної майстерні, громадський активіст, учасник громадських та волонтерських проєктів. Випускник факультету містобудування НУ «Львівська Політехніка».

На зустрічі учасники:

✅  спільно з архітекторами аналізуватимуть місто з точки зору урбаністики, а також з перспективи відбудови зруйнованого та пошкодженого;

✅ довідаються, що таке архітектура, з чого вона складається, які процеси відбуваються від ідеї до закінченої будівлі;

✅ довідаються про актуальність професії архітектора.

📆: 11 січня 2023 р.;

⏱:  13:00 – 15:00;

Місце зустрічі: Ніжинська центральна міська бібліотека (м. Ніжин,  пл. М.Заньковецької, 8).

Щоб стати учасником зустрічі-прогулянки з архітекторами, просимо заповнити реєстраційну форму – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPJTh2mv3uMx5H4amqu4bCTXaeu9LXzwdcIbHEzQA1TZoSzw/viewform

Захід проходить в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.

Захід №2

В одних будинках та квартирах почуваєшся затишно, хоча вони можуть бути досить скромними на вигляд. В інших, попри їхню зовнішню та внутрішню розкіш, – незатишно. Все це завдяки інтерʼєру. Саме він робить приміщення зручним та комфортним.

Щоб краще розуміти мову простору, запрошуємо до Ніжинської центральної міської бібліотеки на зустріч «Дизайн житла в Україні та світі».

Гість зустрічі – Андрій Нечаєв – співзасновник дизайн-студії ARMZ, яка майже 14 років створює та реалізовує дизайн-проєкти інтерʼєрів. Проєкти студії посідали призові місця на всеукраїнському архітектурному конкурсі «Інтерʼєр року».

На зустрічі Андрій розповість про:

✅  естетику як важливу складову формування людини;

✅  дизайн інтерʼєру та як виглядає процес розробки проєкту;

✅ організацію ремонтних робіт та співпрацю із дотичними виробниками (меблі, металеві конструкції, підлогові покриття, штори тощо).

📆: 11 січня 2023 р.;

⏱:  15:00 – 16:30;

📬: Ніжинська центральна міська бібліотека (м. Ніжин,  пл. М.Заньковецької, 8).

Зустріч відбудеться в онлайн та оффлайн форматах, тобто ви можете фізично прийти в бібліотеку або приєднатись на зустріч через платформу ZOOM.

Щоб стати учасником зустрічі з Андрієм Нечаєвим, просимо заповнити реєстраційну форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDaSQ8ScAlbLjXVlvKlly_F7qHpGvIcI31Ays_p3BsoS3Q1A/viewform

Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасник 

Захід проходить в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь