Трудовому колективу міської лікарні представили нового генерального директора

 

 

 

 

Сьогодні в міській лікарні відбулося офіційне представлення генерального директора КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім.М.Галицького». Трудовому колективу представили Швець Ольгу Володимирівну, яка, починаючи з 01 лютого, очолюватиме лікарню.

Нового керівника персоналу лікарні представив міський голова Олександр Кодола.

Він зазначив, що серед першочергових завдань новопризначеного генерального директора – конкурентоспроможність, ефективність і підготовка медустанови до майбутнього формування госпітального кластера, де буде сформовано кластерну лікарню.

Попередній очільник лікарні Олександр Михайлович Костирко не полишає своїх пацієнтів та продовжуватиме працювати в міській лікарні.

Вітаючи Ольгу Володимирівну із призначенням на важливу посаду, заступниця міського голови Ірина Грозенко побажала їй професійних здобутків та успішного вирішення проблем, які є у вітчизняній охороні здоров’я у час війни та реформ.

Новопризначений генеральний директор КНП «НЦМЛ ім.М.Галицького» Швець Ольга Володимирівна подякувала за виявлену їй довіру та висловила сподівання на плідну співпрацю, розвиток медичної установи та досягнення високих результатів у спільній роботі.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь