Вантажні шини Carleo: безпека та комфорт у будь-яких умовах

Китайський шинний бренд Карлео спеціалізується на виробництві гуми для вантажного транспорту. У його асортименті представлені шини для всіх осей вантажних авто. Моделі можуть бути призначені для здійснення далекомагістральних переїздів або регіональних маршрутів. Також продукція Carleo підходить для оснащення кар’єрних машин.

Звичайно ж, всі ці види продукції мають зовсім різну конструкцію, вони суттєво відрізняються за дизайном, ціною, типорозмірами та індексами вантажопідйомності.

Особливості коліс Carleo

Проектуючи покришки для вантажівок та спецтранспорту, майстри компанії Карлео приділяють пильну увагу кожному елементу конструкції. Вони чудово розуміють, наскільки важливо посилити всі слабкі місця. Покришки, призначені для інтенсивної та постійної експлуатації під значним тиском, повинні бути надійно захищені від пошкоджень, передчасного зношування та деформації.

Тому при розробці каркасів інженери використовують найякісніші матеріали та сучасні технології. Шини Carleo можуть похвалитися багатошаровим кордом, що містить текстильні та нейлонові волокна, а також металеві елементи. Особливу будову мають бічні стінки. Арамідні вставки запобігають їх «зминання» при ударах або наїзді на ями. Це означає, що покришки краще переносять екстрені ситуації, чудово служать протягом тривалого часу і не бояться тривалого сезонного зберігання.

У каталозі інтернет-магазину Guma.com.ua можна швидко підібрати та вигідно купити шини Carleo у найбільш популярних типорозмірах. Завдяки зручній системі фільтрів покришки легко можна розсортувати за типорозмірами, достатньо лише задати потрібні параметри: ширину та висоту профілю, посадковий діаметр. Багато українських автовласників починають підбір шин з визначення цінового діапазону. Вони активують фільтр за ціною, а потім уже дивляться, яка гума Carleo вписуються в їхній бюджет.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь