На концерті Ніжинська хореографічна школа знову зібрала кошти для ЗСУ. Фото

 

 

 

 

Ніжинська хореографічна школа продовжує проводити благодійні концерти та збирати кошти на підтримку Збройних Сил України.

Так, 4 березня відбувся БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО» на підтримку ЗСУ та з нагоди урочистого посвячення учнів 1 класу Ніжинської хореографічної школи у першокласники (Актова зала НДУ ім. М.Гоголя).

25 концертних номерів – 279 учасників концертної програми – переповнена глядацька зала…

Зібрано 27 тисяч 380 гривень, які вже передані на потреби ЗСУ!

 Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів. Дякуємо, що розумієте і підтримуєте. Дякуємо, що продовжуєте боротися і вірите в ПЕРЕМОГУ!Загалом з часу повномасштабного вторгнення Ніжинська хореографічна школа провела десятки благодійних заходів. Їх мета – не лише збір коштів, але також популяризація української пісні та танцю, збереження української культури та традицій українського народу, підтримка патріотичного духу в протистоянні ворогу. А ще такі заходи, хоча б трішки, поліпшують настрій, надихають, надають сил і роблять щасливими, насамперед дітей!ДИТИНСТВО МАЄ БУТИ ЩАСЛИВИМ! ДИТИНСТВО МАЄ БУТИ МИРНИМ І ЩАСЛИВИМ! Та найщасливішими цього дня були, без сумніву, першокласники, бо це був їх перший вихід на сцену, перший виступ перед глядачами, перший танець. Фея Грація, урочисте посвячення, пам”ятні подарунки – це спогади на все життя. Запам”ятався цей день і батькам юних талантів: радість і сльози, гордість, хвилювання, і неймовірне відчуття щастя…- це точно про них. 28 юних першокласників та їх батьки стали членами великої творчої родини “НІЖИНСЬКА ХОРЕОГРАФІЧНА ШКОЛА”.

Ну і яке ж свято без подарунків? 279 учасників концертної програми отримали солодкі подарунки від Громадської організації «Час для нас» /м. Ніжин/ та Благодійного фонду «Іскра добра» /м. Чернігів/. Щиро дякуємо за підтримку обдарованих дітей нашого міста.Велике щастя по землі іти,Все відчувати, мріяти, любити…І кожен раз із веснами цвісти…Безмежне щастя в цьому світі жити!

ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА ВСІМ, ХТО ЗРОЗУМІВ, ПІДТРИМАВ, ДОПОМІГ. ТРИМАЙМО СТРІЙ! РАЗОМ – МИ СИЛА! РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ!

Ніжинська хореографічна школа

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь