Сильні, вільні, незламні: у Ніжині пройшло свято “Весняна палітра”. Фото

 

 

 

 

Уже два тижні весна дарує нам свій настрій, сонячні промінчики лікують від депресії.14 березня в Ніжинському міському територіальному центрі (керівник І, Шаповалова) зібрались на свято “Весняна палітра, наші чудові,талановиті,працьовиті,милосердні жінки-ветерани праці,діти війни,жінки з окупованих територій.

Вони так довго чекали на цю зустріч…

За ці жахливі місяці війни ми всі згуртувались, стали однією родиною,живем довгоочікуваною мрією, про Перемогу.Ці жінки передали ЗСУ сотні в’язаних шкарпеток, рукавичок, окопних свічок,збирають кошти на необхідне.

Свій захід розпочали з хвилини мовчання- Вшанували пам,ять загиблих Ніжинців.Подякували батькам героїв, матері Героя України -Олександра Мацієвського, Парасковії Михайлівній.

Міський голова О.Кодола передав від депутатів міста свою повагу і вдячність сильним Ніжинкам за допомогу.Ну а потім, були розмови,виконання українських пісень, читання власних віршів,були вікторини,конкурси…ВИСТУПИЛИ АНСАМБЛЬ”НІЖИНСЬКИ БЕРЕГИНІ,, ,ДУЕТ Т.КУСЬКАЛ ТА В.ШЕВЧЕНКО, ВЛАСНІ ТВОРИ ЧИТАЛИ М.Вакулко та Л.Роднянко.Провели конкурси завідуюча бібліотечного філіалу номер2- Н.Івасенко, та бібліотекар О.Гавриленко.

Присутні отримали павербанки від ТЧХ Лізи та Наталії Саєнків, отримали сувеніри, мали святкове застілля.

Ми дякуєм Ніжинським підприємцям,Почесному громадянину міста В.Мамедову за співпрацю, за допомогу ветеранам.

Ми -сильні, Ми-Вільні, Ми-Незламні!

Слава Україні!

Людмила Величко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь